Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Важливо arrow Встановили ГБО: як перереєструвати транспортний засіб
Встановили ГБО: як перереєструвати транспортний засіб Печать
Автор Админ   
20.03.2024 г.



Серед автовласників спостерігається попит на встановлення газобалонного обладнання

Це пов’язано зі зростанням цін на паливо. Тому все більше водіїв обирають економічно вигідніший вид палива. Так, лише з початку цього року 4437 осіб переобладнали свої автівки та перереєстрували транспортні засоби після встановлення ГБО.

У Головному сервісному центрі МВС нагадують водіям, які вирішили переобладнати свої автівки, процедуру оформлення транспортного засобу. Після здійснення переобладнання авто у 10-денний термін власнику необхідно звернутись до будь-якого зручного сервісного центру МВС та перереєструвати свій транспортний засіб.

Автовласник має надати такі документи:

паспорт громадянина України;

ідентифікаційний номер;

наявне свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу;

акт приймання-передачі авто;

свідоцтво про погодження конструкцій;

сертифікат відповідності.

Після здійснення перереєстрації транспортного засобу власник отримує нове свідоцтво про реєстрацію автомобіля із зазначенням певного виду палива. 

Також звертаємо увагу, що наразі експертне дослідження не є обов’язковим. Відповідно, під час здійснення перереєстрації транспортного засобу, наявність автомобіля в сервісному центрі МВС не є обов’язковою. Експертне дослідження проводиться за бажанням власника транспортного засобу.

Детальніша інформація щодо перереєстрації транспортних засобів після встановлення ГБО розміщена на сайті Головного сервісного центру МВС. 

Нагадуємо, що надання послуг у сервісних центрах МВС відбувається за талонами електронної черги. Запис можна здійснити онлайн на сайті Головного сервісного центру МВС скориставшись функціоналом Е-ЗАПИС. Також талон на перереєстрацію транспортного засобу можна взяти безпосередньо в терміналі, що розташований в приміщенні сервісного центру МВС.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg