Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Охтирська стоматполіклініка візьме участь в пілотному проєкті МОЗ
Охтирська стоматполіклініка візьме участь в пілотному проєкті МОЗ Печать
Автор Админ   
17.03.2024 г.



Охтирська стоматологічна поліклініка має намір взяти участь у пілотному проєкті МОЗ щодо безоплатного зубопротезування наших захисників

Про це повідомив Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, який приїзжав на відкриття будівництва амбулаторії в Чернеччині , а також завітав до Охтирки в центральну районну лікарню та стоматологічну поліклініку. 

- Поспілкувався з медиками та пацієнтами. 

Коли ми працювали над концепцією розвитку системи реабілітації, то орієнтувались на те, щоб якісна, доступна та безоплатна реабілітаційна допомога була доступна у кожній громаді. При формуванні спроможної мережі медичних закладів, яке ми завершили минулого року, Охтирська центральна районна лікарня отримала статус кластерної. Відповідно, тут мало запрацювати сучасне безбар'єрне відділення реабілітації — якісної, доказової, ефективної. Так і сталося. Попри близькість до зони активних бойових дій, реабілітаційне відділення вдалося запустити. 

Цього року ми запустили ще одну важливу ініціативу — пілотний проєкт безоплатного зубопротезування ветеранів. Для цього в державному бюджеті на 2024 рік передбачено 750 млн грн. Сьогодні НСЗУ Національна служба здоров'я України розпочала прийом пропозицій про укладення договорів за цим напрямком. Стоматологічна поліклініка в Охтирці має намір взяти участь у проєкті та надавати такі послуги нашим ветеранам. 

Також побував на будівництві модульного пункту базування лікарів екстреної медичної допомоги. Це дозволить покращити рівень умов праці медичним працівникам, - йдеться в повідомленні міністра.

Image

Фото з ЦРЛ. Реабілітаційний центр та модульний пункт для екстренки

ImageImage Image 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg