Головна
Найвідоміший будинок м.Охтирка досі чекає ремонту Печать
Автор Админ   
11.03.2024 г.



В понеділок 11 березня міський голова Павло Кузьменко розповів, що зустрічався з жителями будинку по вул.Київській 103

Подробиць зустрічі міський голова не озвучив, але надав завдання чиновникам організувати прибирання сміття біля будинку.

Будинок покажуть Агентству з відновлення з метою залучити кошти на необхідний капітальний ремонт. Поточний ремонт даху гуманітарними матеріалами Кузьменко вважає можливим тільки після визначення управителя. ПП СіБ від проблемного будинку відмовився на початку цього року.

Нагадаємо. Ракетний обстріл житлового кварталу стався 23 березня 2022 року . П'ятиповерхівка №103 зазнала значних руйнувань, загинули люди.

До цього часу за кошти місцевого бюджету ремонтували частину будинку, а далі роботи зупинилися. В будинку залишилися лише ті мешканці, кому нікуди піти. 

Черговий тендер  на ремонт будинку вартістю 20 797 697 гривень було оголошено 14 листопада. Але вже 21 листопада, за добу до планованої дати проведення, з'явилось повідомлення про відміну.

Жителі багатоповерхівки звертались до начальника Сумської ОВА.  Володимир Артюх особисто оглянув пошкоджений ворожою ракетою п’ятиповерховий будинок  на вул. Київській, був узгоджений першочерговий план дій по виправленню ситуації. 

В січні ПП "СіБ" відмовився обслуговувати зруйнований російськими військовими будинок  і повідомив про це мешканцям будинку.

Короткий уривок з апаратної наради можна подивитись  в групі Реальна Охтирка.

Повне відео на каналі ОМР. Дивитись з 15 хв 49  сек