Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow Онлайн-гемблінг - актуальна тема як ніколи
Печать
19.02.2024 г.

Онлайн-гемблінг - актуальна тема як ніколи

Сенатор Він Гатчалян очолив заклик до вигнання філіппінських офшорних гральних операторів (POGO) із країни з метою боротьби з транснаціональною злочинністю. Наразі він знайшов додаткову підтримку в особі Національного розвідувального координаційного агентства (NICA).



У заяві агентства йдеться, що припинення або постійне призупинення діяльності POGO та пов'язаної з нею незаконної діяльності значно переважує доходи, які приносить цей сегмент. Це видно з прикладу слотор казино. Припинення діяльності сприятиме скороченню торгівлі людьми, примусової праці, викрадень та інших видів злочинної діяльності по всій країні.

Нещодавно з'ясувалося, що китайські громадяни, які працюють на Smart Web Technology POGO у Пасай-Сіті, змогли незаконно отримати державні посвідчення особи. Це відкриття посилило побоювання щодо проникнення організованої злочинності, пов'язаної з POGO. До незаконних придбань входили свідоцтво про реєстрацію іноземця, дозвіл на працевлаштування іноземця та посвідчення особи поліцейського.

PAGCOR заявила, що веде боротьбу з POGO за допомогою нового Положення про ліцензування інтернет-ігор, яке зобов'язує онлайн-операторів подавати заявку на отримання нової ліцензії. Однак масштаби незаконної діяльності, пов'язаної з такими організаціями, як Smart Web, змушують засумніватися у ефективності цих заходів.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg