Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Охтирський підрозділ Червоного Хреста навідався до прикордонного села
Охтирський підрозділ Червоного Хреста навідався до прикордонного села Печать
Автор Админ   
17.02.2024 г.



Команда Охтирського відокремленого підрозділу ТЧХУ здійснила надзвичайно важливу поїздку до прикордонного села Ямне Великописарівської громади

Було передано допомогу для дитячого садочка «Сонечко» у вигляді сучасної техніки - прально-сушильну машину та кухонну плиту, які стануть невід’ємною частиною їхнього повсякденного життя.

Для забезпечення укриття мешканців села Ямне, також передали розкладачки, ковдри, набори для швидкого реагування та павербанки, а ще освіжаючі напої від Coca-Cola.

Інструктори Тетяна ШАНДИБА та Дмитро ШАНДИБА передали аптечку Першої допомоги для місцевого укриття. Також провели майстер-клас з Першої допомоги, де місцеві жителі отримали важливі знання щодо алгоритму надання першої допомоги, відновного положення та методів дії при непрохідності дихальних шляхів.

Крім того, інструктор з Мінної небезпеки, Андрій МІХЄЄВ, провів інформаційну сесію, де поділився важливими знаннями та порадами щодо безпеки.

За підтримки Street Child, ГО «Охтирський молодіжний центр» локальна координаторка та кейс-менеджерка Наталія КРИНИЧНА передала солодощі для дітей.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg