Головна
В Охтирці вдруге за два місяці скоригували тарифи на воду Печать
Автор Админ   
14.02.2024 г.



14 лютого 2024 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Охтирської міської ради

На розгляд виконкому виносилося 21 питання, серед яких встановлення ТОВ «Водоторгприлад» тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення за результатами коригування.

Відповідно до нових рішень, тариф на послуги з централізованого водопостачання за результатами коригування  становитиме  37,17 грн/м3 з ПДВ ( було 35,84);

тариф на послуги з централізованого водовідведення  -  39,27  грн./м3 з ПДВ (було 37,22) .

Попереднє коригування тарифів відбулося на виконкомі 26.12.2023.  

Зазначимо, у грудні 2023 коригування відбулось у зв’язку зі збільшенням вартості електроенергії, тепер згадали про зростання мінімальної зарплати.

Також виконком вніс зміни до рішень про харчування дітей у закладах загальної середньої освіти та у закладах дошкільної освіти Охтирської міської територіальної громади». Зміни стосуються ВПО: отримувати безкоштовне харчування зможуть лише діти ВПО, зареєстрованих в Охтирській громаді.

Вже вдруге виконавчий комітет утримався від внесення змін до складу громадської ради при виконавчому комітеті Охтирської міської ради. Павло Кузьменко не бажає брати до уваги протокол засідання Громадської ради від 30 жовтня 2023 року, в якому йдеться про недовіру голові ради Наталії Біленко. 

Отже і надалі робота Громадської ради залишається заблокованою через відсутність кворуму та бажання міського голови за будь-яку ціну залишити теперішню голову ради.