Головна
Оновлений Будинок побуту в Тростянці запрошує підприємців Печать
Автор Админ   
31.01.2024 г.



Ремонтні роботи в  Тростянецькому Будинку побуту йдуть повним ходом, вони вже на завершальному етапі.

 У березні всі 10 приміщень третього поверху гостинно відчинять двері для відвідувачів. Там працюватимуть магазини з продажу одягу для дітей та дорослих, вишиванок, взуття, іграшок та інших товарів промислової групи, також у планах – відкриття кав’ярні.

Нині на третьому поверсі триває монтаж перших п’яти скляних дверних конструкцій. 

Багато будівель у центрі міста та в районі вокзалу були  знищені ворожим вогнем під час окупації. Владою міста у 2022 році було прийняте рішення відремонтувати Будинок побуту в центрі міста.

Фінансує роботи Тростянецька міська рада. 

На 2-3 поверхах повністю все замінили: вікна, підлогу, стіни, стелю, опалення, освітлення. Також облаштовано внутрішні санвузли на кожному поверсі, відремонтовано сходовий марш. 

В планах на цей рік – влаштування ліфта, щоб на третій поверх змогли дістатися й пенсіонери, й люди з інвалідністю, й мами з малими дітками. 

Біля Будинку побуту встановлять зупинку автотранспорту, буде й окреме місце для паркування авто.



«Наша ціль – створити найкращі умови для бізнесу! Маємо надію, що підприємці, які зайдуть у Будинок побуту, в повній мірі задовільнятимуть потреби покупців та клієнтів", - говорить Тростянецький міський голова. 

У оновленому будинку побуду працюватимуть:

на першому поверсі: продуктовий супермаркет «Продуктова Хатка/ FOOD HOUSE»;

на другому поверсі: майстерні побутового обслуговування, салон краси, спортзал;

на третьому поверсі: магазини промислових товарів, салон краси, кав’ярня. 

Приміщення передаються в оренду прозоро, шляхом проведення електронних аукціонів. 

До сьогодні вільним залишається приміщення на третьому поверсі під розміщення кав’ярні.Стартова орендна плата – 90 гривень за 1 м2. Площа приміщення – 62 м2. 

Підприємцям Тростянецької та сусідніх громад, які мають бажання відкрити кав’ярню в Будинку побуту, пропонують звернутись до директорки КП «Центр комунальних послуг» Тамари Григорівни Фрик, тел.: 050 962 68 07.

«Будемо раді започаткувати співпрацю з представниками малого бізнесу із сусідніх громад!»,- зазначили в Тростянецькій міськраді.