Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow Базовий гардероб для чоловіка: як залишатися практичним при будь-якій обставині?
Печать
30.01.2024 г.

Базовий гардероб для чоловіка: як залишатися практичним при будь-якій обставині?



Мало хто замислюється над важливістю створення базового гардеробу перед тим, як перейти до наповнення своєї шафи унікальними речима. У чоловіків зазвичай так і виходить: ті речі, що якось опинилися в шафі і є базовими та підійдуть для всіх подій, що можуть статися заплановано та непередбачувано. Потурбуватися про якісне весіннє взуття https://attico.ua/collection/choloviche-vzutja бажано вже зараз, адже саме те, що знаходиться в людині на ногах, свідчить про її статусність.

Що мається на увазі під «базовим гардеробом»

Базовий гардероб – це те, що ми можемо з заплющеними очима одягти з шафи та скласти образ влучно в будь-якому випадку. Це магія суттєвого та стильного мінімалізму в світі моди. Заздалегідь підібрана ретельно колекція універсальних елементів одягу, які пасують один до одного за кольором, стилем та фасонами. Вони служить впевненою основою для створення будь-якого образу, на який ви можете накладати цікаві варіації та отримуєте ключ до безмежної креативності та елегантності. Це не мода – це особистий унікальний стиль, який виходить за межі часу та не піддається впливу трендів. За посиланням https://attico.ua/collection/choloviche-vzutja ви зможете також придбати універсальне взуття, яке підійде під ваші повсякденні образи. З чого ж можна скласти гардероб сучасного чоловіка, який слідкує на собою, модою та бажає відображати свою унікальність ще й через одяг? 

  • Класична біла сорочка – це незамінна традиція. Вона підійде абсолютно під все, у який специфічний напрямок ви б не вдарилися. Відмінна біла сорочка є основою елегантності та вдало поєднується як з класичними костюмами, так зі спортивними штанами та черевиками. З нею ви будете завжди на висоті.
  • Темні джинси – універсальна основа для кежуального стилю. Вони дозволять створити безліч зручних образів: для повсякденності взувайте під темні джинси та білу сорочку кеди з коричневою підошвою, а для серйозного заходу під черевики.
  • Чорні костюми. Це доволі традиційний варіант, проте який сьогодні відкриває безліч можливостей для тих, хто вміє вдало поєднувати цю комбінацію. Вже не обов’язково взувати під костюм класичні штани. Віддайте перевагу кросівкам, особливо технологічним для того, щоб виглядати стильно та сучасно. Костюм підійде як для офісу, так і для важливих заходів.
  • Класичні білі кеди – ідеальний вибір для кежуальних образів. Вони додадуть у них легкість, створять унікальний стиль.
  • Стильна спортивна куртка завершить образ з темними джинсами та сорочкою.
  • Повсякденний плащ стане стильним доповненням для осіннього та весняного періоду.

Відштовхуйтесь від своїх особистих вподобань, щоб створити гардероб своєї мрії та спирайтеся на базові елементи.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg