Головна
КП "Благоустрій" ліквідував греблю, яку влаштував біля "Матриці" мешканець міста Печать
Автор Редактор   
29.01.2024 г.



Працівники КП "Благоустрій" навели лад зі зливовою каналізацією, яка розташована на перехресті вулиць Батюка та І.Шаповала.

Про це повідомила міськрада.

Після сильних дощів або після танення снігу ця ділянка дороги буквально перетворювалася на озеро: пішоходи опинялися по щиколотки у воді, автомобілі "плили", розбризкуючи брудну воду.



Ці "повені" траплялися через те, що місцевий мешканець самовільно загатив зливову каналізацію, причому капітально: залив смолою, забетонував. Це призвело до того, що дощові і талі води не відводились, як має бути, а накопичувались. Тож, працівники КП "Благоустрій" напередодні потепління та танення снігу вирішили дану проблему підтоплення і сподіваємося, більше такої ситуації не повториться.   

Загалом, комунальники відмічають, що дуже часто стикаються із тим, що деякі люди вважають себе у праві діяти як заманеться, що із міською системою комунікацій можна поводитися на власний розсуд. Як результат такі дії шкодять усім охтирчанам і створюють додаткові проблеми  комунальникам, серед яких більшає мобілізованих до лав ЗСУ, а бажаючих працювати - обмаль. 

Тому давайте поважати один одного, цінити працю людей, у своїх вчинках дбати про все місто, а не перейматися лише кордонами власного двору на зло оточуючим.