Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Область arrow На Сумщині проводять контрдиверсійні заходи
На Сумщині проводять контрдиверсійні заходи Печать
Автор Админ   
26.01.2024 г.



На Сумщині проводять контрдиверсійні заходи, жителів просять повідомляти про підозрілих осіб

На прикордонній з росією території Сумської області тривають комплексні контрдиверсійні заходи.

Про це повідомляє у Facebook Управління СБУ у Сумській області.

«Зважаючи на правовий режим воєнного стану, який запроваджено на території нашої держави та з урахуванням прикордонного розташування Сумської області, на території регіону тривають комплексні контрдиверсійні заходи», — йдеться у повідомленні.

За інформацією СБУ, заходи спрямовані на запобігання та нейтралізацію загроз розвідувально-підривної діяльності проти нашої держави.

Громадян просять і надалі зберігати спокій, з розумінням ставитись до можливих незручностей та відповідально реагувати на законні вимоги учасників контрдиверсійних заходів.

За наявної інформації щодо підозрілих осіб, які перебувають у регіоні, особливо, якщо такі цікавляться розташуванням військових та стратегічно важливих об’єктів, підрозділів Сил оборони тощо, громадян просять негайно телефонувати на цілодобову лінію довіри Управління Служби безпеки України в Сумській області, за номером: 0891-200-533 або повідомляти на електронну адресу управління: Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg