Головна
Музей Охтирки отримав засоби для збереження колекції Печать
Автор Админ   
25.01.2024 г.



Охтирський краєзнавчий музей отримав від благодійників осушувач для обслуговування підвальних приміщень і протипожежні ковдри.

Про це повідомили на сторінці закладу.

«Колектив КЗ «Охтирський міський краєзнавчий музей» щиро вдячний Федеральному міністерству закордонних справ Німеччини, Центру допомоги мистецтву України (Ukraine Art Aid Centre), координатору проєкту в Україні пані Ірині НІКІФОРОВІЙ за надану допомогу.

Ділимося радістю з охтирчанами! Цього разу заклад отримав осушувач для обслуговування підвальних приміщень і протипожежні ковдри. Шляхетність і жертовність добродіїв допоможе колективу музею убезпечити музейну колекцію під час воєнного стану.

Хочеться підкреслити, що функціонування нового мистецького простору не було б можливим, зокрема, без цих речей, враховуючи, особливості приміщення та обставини під назвою «війна». Тепер ми можемо з упевненістю сказати, що обслуговування приміщення буде простішим, а головне дозволить нам максимально захистити експонати музею.

Дякуємо за дружню підтримку щирим друзям музею – колективу історико-культурного заповідника «Більськ» і його директору Ігорю КОРОСТУ»,- йдеться в повідомленні.