Головна
На Охтирщині відкрили ще одне укриття для школярів Печать
Автор Админ   
17.01.2024 г.



17 січня в опорному закладі освіти Чернеччинської громади відкрили найпростіше укриття.

Ось що повідомили на сторінці фейсбук громади:  

- Сьогодні, на базі одного із опорних закладів освіти голова громади Роман Бублик, разом із начальником відділу освіти Альоною Жмурко, представниками ГУ ДСНС, Охтирського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Сумській області, Охтирського РТЦК та СЦ, Охтирського РВП ГУНП оглянули нову фортифікаційну споруду цивільного захисту (найпростіше укриття). 

Це вже друге подібне укриття в нашій громаді. Воно розраховано на 120 осіб, має 2 виходи та входи (пристосоване для маломобільних груп населення), приточно-витяжну систему вентиляції, wi-fi, медичний пункт, опалення, пожежний інвентар, сигналізацію, системи водопостачання та водовідведення, місця для сидіння.

Укриття забезпечує якісні, безпечні та комфортні умови для перебування учнів та дає можливість учасникам освітнього процесу отримувати якісні освітні послуги.

Нагадуємо, що забезпечення закладів освіти найпростішими укриттями здійснюється за кошти бюджету Чернеччинської сільської ради при системній всебічній підтримці депутатського корпусу громади.

Дякуємо ЗСУ за можливість навчати і виховувати підростаюче покоління. Слава Україні! Вперед до Перемоги!