Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow Поліція Охтирщини розшукала злодія, що жорстоко побив продавчиню квітів
Поліція Охтирщини розшукала злодія, що жорстоко побив продавчиню квітів Печать
Автор Админ   
17.01.2024 г.



У Тростянці на Охтирщині поліцейські оперативно розшукали чоловіка, який вчинив розбій

Зловмисник напав на продавчиню квіткового магазину, викрав гроші з каси та мобільний телефон, а потім втік. Однак уникнути відповідальності йому не вдалося, правоохоронці вже повідомили останньому про підозру у скоєному.

Подія сталася у м. Тростянець, у вечірню годину. Слідством встановлено, що до магазину квітів зайшов чоловік, у приміщенні з продавчинею вони перебували наодинці. Зловмисник, скориставшись слушним моментом коли жінка відвернулася спиною, напав на неї, завдаючи удари металевим предметом по голові. Після чого, відкрито заволодів грошовими коштами з каси, мобільним телефоном потерпілої та зник у невідомому напрямку.

Поліцейські одразу розпочали проведення комплексу оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення особи злочинця та його місцезнаходження. Зібравши попередню інформацію та опис злочинця, місцеві працівники поліції у взаємодії з відділом кримінального аналізу ГУНП в Сумській області розшукали нападника. Ним виявився 48-річний місцевий житель.

Беззаперечні докази, зібрані правоохоронцями, зокрема працівниками відділу криміналістичного забезпечення слідчого управління ГУНП в Сумській області за допомогою приладу швидкісного встановлення ДНК «ANDE», вказують на причетність підозрюваного до вчинення розбійного нападу.

Наразі слідчі поліції за процесуального керівництва прокуратури повідомили чоловікові про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій». Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Джерело: Відділ комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg