Головна
Чернеччинська громада придбала захисникам обладнання для РЕБ Печать
Автор Админ   
17.01.2024 г.



Днями голова Чернеччинської громади Роман Бублик разом із заступником Володимиром Дорошенком та головою Чернеччинського ДФТГ Юрієм Денчиком відвідали позиції захисників кордону.

- Привезли нашим військовим багато комплектів систем охорони периметру, тепловізори AGM, маскувальні сітки, сплетені працьовитими руками працівників та жителів нашої громади, чимало окопних свічок та найголовніше-обладнання для РЕБ.

Зазначимо, що за результатами 2023 року Чернеччинська громада посіла 8 місце (з 51 громади Сумської області) за видатками на підтримку підрозділів ЗСУ, Національної гвардії та обороноздатність.

А в 2024 році, за попередніми розрахунками, видатки на допомогу військовим будуть навіть більше, не дивлячись на вилучення з бюджету громади військового ПДФО. Для цього разом з депутатами громади було розроблено та затверджено більше 5 цільових програм.

Також зазначимо, що вже в стадії оголошення в системі Prozzoro придбання FPV дронів для наших захисників! - повідомили у фейсбуці Чернеччинської громади.

Разом ми сила! Працюємо далі!