Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирка: Непереможні, коли об’єднані!
Охтирка: Непереможні, коли об’єднані! Печать
Автор Админ   
11.01.2024 г.



Охтирчанка Світлана Соломка, у якої обидва сини в лавах ЗСУ, вишила портрет Головнокомандувача. Це тільки початок історії!

На аукціоні, який проводить Геннадій Порохня, портрет був проданий за 6 тисяч гривень.

За частину коштів, вирученихі за продаж вишитого портрета Валерія Залужного,пані Світлана,автор роботи,купила 5 пар бурок і ліки. Інша частина грошей піде на потреби 117 бригади,154 батальйону.



Раніше ми розповідали про те, як одна вишита охтирчанкою картина зібрала кошти на авто, безпілотник та роль благодійників в цій історії.

БФ «Світле майбутнє Охтирки» теж взяв участь в аукціоні, але програв. Та сталась добра різдвяна історія. Далі цитата зі сторінки фонду:

- Шановні друзі!!! Хочемо поділитися з вами черговою неймовірною історією про ще одну картину. Учора Gennadiy Porokhnya проводив аукціон, Лотом на якому була картина-портрет Валерія Федоровича Залужного. Наша команда не змогла залишитися байдужою і ми прийняли рішення, що сума ставки має бути не більше 5600грн як і минулого разу. Проте цього разу картину ми не отримали, але головне, що автор роботи Светлана Соломка у якої обидва сини стали на захист України, за виручені кошти зможе допомогти хлопцям. Але сталося щось неймовірне. З нами зв'язався переможець аукціону Сергій Коритник і запропонував передати Фонду цю картину, щоб спробувати допомогти хлопцям ще більше. Що з того вийде - побачимо!!! Отже, сьогодні картина була передана Фонду! 

Будемо працювати з вірою у СВІТЛЕ МАЙБУТНЄ!!! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!

На верхньому фото Геннадій Порохня, Світлана Соломка та Світлана Юшкевич ( БФ «Світле майбутнє Охтирки»)


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg