Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Міський голова Охтирки відзвітував за 2023 рік
Міський голова Охтирки відзвітував за 2023 рік Печать
Автор Админ   
29.12.2023 г.



28 грудня у заповненій бюджетниками залі  МЦКД "Кнєжі" відбувся звіт охтирського міського голови.

В залі ще можна було помітити квартальних уповноважених , які завжди беруть участь в подібних заходах.

Півтори години Павло Кузьменко читав звіт, підготовлений для нього працівниками міськради, відволікаючись на розлогі коментарі до улюблених питань на кшталт роботи ЦРЛ, а потім відповідав на питання.

Питання були від квартальних, тому болючих для жителів багатоповерхівок тем про тарифи, сміття не було, але питали про ями на дорогах, підтоплення.

Про відходи з Богодухівського м’ясокомбінату Павло Кузьменко сказав сам, не чекаючи питання. За його словами, власник підприємства Водоочистка повідомив йому, що відходи вже не привозять. Але присутня в залі квартальна відповіла, що тільки сьогодні (в день звіту) було три фури. Кузьменко з посмішкою відповів, що значить його обдурили і він ще раз поговорить.

На питання від нашого видання «Охтирський портал» про результати експертизи екоінспекцією води з озера Ігнатенкове відповів заступник міського голови Олександр Масло. За словами Масла, результатів у них ще немає. Пообіцяв опублікувати, як тільки отримають.

Про конкретні заходи для збереження озера і протидії забрудненню ґрунтових вод не говорили.

Присутній журналіст «Суспільного» задав Кузьменку кілька питань, одне щодо проєкту міської ради за 6,9 млн. Останнє запитання йому не надали можливості озвучити: бюджетникам набридло кілька годин сидіння в залі і вони почали гучно аплодувати, щоб завершити захід.

На цьому все скінчилось. Прочитати звіт міського голови можна буде на сайті міськради, скоріш за все вже в новому році. Поки звіт відсутній.


 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg