Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Правоохоронці Охтирки оперативно розшукали безвісти зниклу дівчину
Правоохоронці Охтирки оперативно розшукали безвісти зниклу дівчину Печать
Автор Админ   
26.12.2023 г.



Менше ніж за годину, працівники поліції встановили місцезнаходження неповнолітньої та повернули її в родину.

Вчора ввечері, до Охтирського районного відділу поліції звернулася схвильована жінка, яка повідомила, що її 15-річна донька по обіді пішла до магазину та дотепер не повернулась. Заявниця повідомила, що дівчинка обіцяла повернутися через декілька годин, однак на даний час вона відсутня дома, а телефон знаходиться поза зоною досяжності.

На пошуки неповнолітньої було негайно направлено слідчо-оперативну групу, ювенального поліцейського, а також орієнтовано всі наряди, що працювали на території обслуговування. Правоохоронці перевіряли всі можливі місця, де зникла могла перебувати.

Вже менше ніж за годину на одній з вулиць міста працівники поліції виявили розшукувану дівчину. Як встановили правоохоронці, остання перебувала у свого товариша, а мобільний телефон розрядився. 

Неповнолітню було передано під нагляд матері. Інспектором ювенальної превенції було проведено з дівчиною профілактичну бесіду щодо недопущення в подальшому подібних випадків.


 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg