Головна
Охтирщина завтра прощатиметься з Романом Власенко Печать
Автор Админ   
19.12.2023 г.



Тростянецька громада, що на Охтирщині, втратила ще одного Героя - Романа Олександровича Власенка 

Тростянецька громада знову в жалобі: надійшла звістка про загибель ще одного Героя, ще одного мужнього воїна, який виборював право на незалежність та територіальну цілісність нашої країни і віддав за це найдорожче – своє життя.

Під час захисту України та її територіальної цілісності  загинув мешканець міста Тростянець Власенко Роман Олександрович, 1979 року народження.

Життя старшого солдата 1 механізованого відділення 3 

механізованого взводу 6 механізованої роти 2 механізованого батальйону, 93-ої окремої механізованої бригади «Холодний Яр» Власенка Романа Олександровича трагічно обірвалося 27 листопада 2023 року, в бою за Україну на Донеччині.

Повідомляємо, що прощання з загиблим тростянчанином, нашим дорогим захисником,  старшим солдатом ЗСУ Власенком Романом Олександровичем відбудеться завтра, 20 грудня, о 13-00, від будинку № 15 по вулиці Мічуріна, де проживав загиблий. Поховають Героя на цвинтарі №2 по вулиці Луніна.

У цей неймовірно тяжкий час ми висловлюємо щирі співчуття родині та близьким Власенка Романа та закликаємо тростянчан гідно вшанувати пам'ять про загиблого Героя.

Вічна пам’ять Герою. Вічна слава.