Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Очільник Сумської ОВА приїзжав в Охтирку
Очільник Сумської ОВА приїзжав в Охтирку Печать
Автор Админ   
09.12.2023 г.



Володимир Артюх виконав обіцянку і приїхав на зустріч з мешканцями постраждалої багатоповерхівки в мікрорайоні Дачний.

Як повідомили на сторінці фейсбук адміністрації, начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир АРТЮХ зустрівся з керівництвом, головами громад Охтирського району, мешканцями пошкодженої ворогом п’ятиповерхівки в Охтирці та ознайомився з поточною ситуацією на Охтирській ТЕЦ

На зустрічі з головами громад увагу було акцентовано на виконанні завдань, поставлених Президентом України Зеленським щодо будівництва фортифікаційних споруд, проведення мобілізаційних заходів.

На Охтирський ТЕЦ відбулась робоча нарада, в ході якої вирішувались проблемні питання реалізації проєкту по відновленню теплопостачаючого підприємства.

Також Володимир Артюх особисто оглянув пошкоджений ворожою ракетою п’ятиповерховий будинок на вул. Київській, відновлення якого затягнулося через ряд проблем.

Разом з мешканцями будинку був узгоджений першочерговий план дій по виправленню ситуації.

Зокрема, вже зараз планується виконати поточний ремонт даху, щоби запобігти потраплянню води в середину і подальшого руйнування квартир.

Паралельно будуть вестись роботи по виготовленню технічної документації та проводитись конкурс на здійснення капітального ремонту покрівлі, а також виконуватись всі необхідні, згідно законодавства, процедури для залучення державної підтримки на відновлення будинку.

«Люди не повинні бути заручниками ситуації, що склалась. Жити у квартирах, особливо на верхніх поверхах, навіть у тих, що відносно вціліли, де були вставлені вікна, наразі неможливо: сирість, низька температура. Щоби зупинити процес руйнування зробимо поточний ремонт даху, далі покроково будемо йти до головної мети – відновлення будинку. Про те, що для цього зроблено щотижня будуть звітувати відповідальні за цей напрямок спеціалісти», - зазначив Володимир Артюх.

 









 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg