Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Район arrow Антон Вельбой і лейбл Papa Music “дійшли згоди та розв’язали всі питання”
Антон Вельбой і лейбл Papa Music “дійшли згоди та розв’язали всі питання” Печать
Автор Админ   
29.11.2023 г.



Лейбл Papa Music та співак з Охтирщини Антон Вельбой, відомий як Wellboy, заявили про вирішення конфлікту. 

Про це стало відомо зі спільного допису Papa Music та співака.

28 листопада в Instagram опублікували знімок представника Papa Music разом з Антоном Вельбоєм. У дописі вони зазначили, що всі конфліктні питання мирно з’ясовані, а далі рішення мають з’явитися на офіційному сайті.

Конфлікт Антона Вельбоя з Papa Music

У вересні Антон Вельбой в ефірі шоу “Вікенд Нової Музики” на Радіо Промінь поділився, що “потрапив у юридичну пастку” співпраці з музичним лейблом Papa Music, з яким на той час ще мав контракт.

Стримінгові платформи заблокували його сингл “Люди на Землі” на наступний день після релізу, а YouTube видалив кліп на пісню за режисурою Сашка Багазія. Антон Вельбой зазначив, що ситуацію з правами у його випадку може вирішити лише суд.

Виконавець прагнув у судовому процесі залишити за собою можливість виступати під псевдонімом Wellboy та запобігти блокуванню його контенту. Окрім цього, Вельбой пояснив, чому вирішив завершити співпрацю з Papa Music:

“Я прагну розірвання контракту, бо коли його підписував, не думав, що все так складно. Мені здавалось, що це, як робота. І якщо ти на ній не витримуєш, то можеш звільнитися. Але виявляється, що все не так”.

Papa Music — власник знаку для товарів і послуг Wellboy. За дострокове припинення співпраці була передбачена певна грошова компенсація. Лейбл запропонував артисту суму, меншу в десять разів, ніж передбачав контракт — проте це не влаштувало Антона.

Також артист обрав собі новий псевдонім замість Wellboy — Anton Velboi:

Звісно, можна було б вигадати собі псевдонім, наприклад Брудний розбійник чи Хороший хлопчина, але я вирішив, що просто залишу ім’я та прізвище в такому написанні, як у паспорті. І це точно у мене ніхто не забере.

Але Вельбой програв суд проти Papa Music і був зобов’язаний виплатити лейблу 300 тисяч доларів за дострокове розірвання договорору.

Нагадаємо. Антон Вельбой родом з с.Грунь Охтирського району. В 2019 році став 3-м у шоу «X-Фактор» з власною піснею «Вітер». Далі були співпраця з продюсером Бардашем і вихід кліпів на пісні "Гуси", "Вишні".

Антон був одним з фіналістів Нацвідбору України на Євробачення 2022 з піснею «Nozzy Bossy». У червні 2022 року Wellboy оголосив про припинення співпраці з Бардашем, а вже 13 липня на ютуб-каналі артиста відбулася прем'єра пісні «Ворогів на ножі».  

Джерело: suspilne.media

.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg