Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Володимир Артюх запланував зустріч з охтирчанами - мешканцями зруйнованого будинку
Володимир Артюх запланував зустріч з охтирчанами - мешканцями зруйнованого будинку Печать
Автор Админ   
23.11.2023 г.



Начальник Сумської обласної військової адміністрації провів особистий прийом громадян.

До очільника Сумщини звернулись люди, чиє житло зазнало руйнувань через ворожі обстріли та авіаудари.

Зокрема мешканці будинку по вулиці Київській,103, який розташований в Охтирці, підняли питання відновлення багатоповерхівки. Будинок постраждав ще у березні минулого року, але єдиний у місті до цього часу не відремонтований.

Окрім цього у людей виник ряд проблемних питань, пов’язаних з експлуатацією житла у цьому будинку, забезпечення послуги теплопостачання, отримання статусу ВПО.

Також до начальника Сумської обласної військової адміністрації звернувся житель Сум щодо проведення відновлювальних робіт 3-го під’їзду будинку по вул. Петропавлівська, який зазнав руйнувань під час атаки «Шахедів» у липні цього року.

По кожному питанню керівниками відповідних структурних підрозділів обласної та міської військових адміністрацій, Охтирської міської ради були надані роз’яснення щодо поточного стану ситуації, яка склалась.

З метою вирішення проблемних питань, Володимир Артюх надав необхідні доручення, зазначивши що бере їх виконання під особистий контроль.

Також за підсумками прийому заплановано робочу поїздку до Охтирки, зустріч з мешканцями зруйнованого будинку.

 

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg