Головна
Papa Music виграв суд першої інстанції у Wellboy Печать
Автор Админ   
22.11.2023 г.



Лейбл Papa Music виграв суд першої інстанції у Wellboy. Артиста зобов'язали виплатити $300 тис. компенсації за дострокове розірвання контракту

Лейбл Papa Music виграв суд першої інстанції у Wellboy. Артиста зобов'язали виплатити $300 тис. компенсації за дострокове розірвання контракту

Антон Вельбой поки публічно рішення суду не коментував. Про це повідомляє видання Бульвар Гордона .

Український музичний лейбл Papa Music виграв суд першої інстанції у справі про дострокове розірвання контракту з боку українського артиста Wellboy (Антона Вельбоя). Про це 21 листопада повідомляють на сторінці компанії в Instagram. Рішення суду опублікували 14 листопада на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

"Для уникнення будь-якої недостовірної інформації з боку третіх осіб вважаємо за необхідне прокоментувати, що відбувається у відносинах між лейблом та Антоном Вельбоєм. Суд першої інстанції задовольнив позов до Антона Вельбоя і зобов'язав останнього виплатити на користь лейблу компенсацію в розмірі $300 тис. за дострокове розірвання договору, – ідеться в публікації. – Це саме та сума, яку лейбл заявляв у своїх позивних вимогах".

За словами представників лейблу, рішення суду є "ще одним доказом того, що ми живемо у правовій державі, що за всі свої вчинки потрібно нести відповідальність, а головне, що договори – це не пусті папери, їх потрібно дотримуватися".

"Ми також розуміємо, що, можливо, Антон Вельбой подасть апеляцію, але це тільки ускладнить ситуацію між нами. Ми публічно повідомляємо, що, не дивлячись на все негативне, що відбулося між нами за останні пів року, ми готові піти назустріч Антону Вельбою у вирішенні цього питання і створити для нього лояльні умови для відпрацювання присудженої компенсації та успішного продовження ним музичної кар'єри. Свою пропозицію ми йому передали. Дуже сподіваємося, що Антон прийме зважене, а головне самостійне рішення, оскільки "допомога" сторонніх осіб уже дала йому свій результат", – зазначили в компанії.

У публікації наголошують, що "права на всі музичні твори й торговельну марку належать лейблу, а сам лейбл залишається виключним представником артиста".

"Тому кілька разів гарно подумайте, перш ніж порушувати наші права та вести перемовини з третіми особами", – заявили представники лейблу, звертаючись до організаторів концертів і медіагруп.

Артист поки публічно рішення суду не коментував.

Нагадаємо. Антон Вельбой родом з с.Грунь Охтирського району. В 2019 році став 3-м у шоу «X-Фактор» з власною піснею «Вітер». Далі були співпраця з продюсером Бардашем і вихід кліпів на пісні «Гуси», «Вишні».

Антон був одним з фіналістів Нацвідбору України на Євробачення 2022 з піснею «Nozzy Bossy». У червні 2022 року Wellboy оголосив про припинення співпраці з Бардашем, а вже 13 липня на ютуб-каналі артиста відбулася прем'єра пісні «Ворогів на ножі».