Головна
Відтепер міжнародна доставка посвідчення водія у Чехію, Німеччину та Італію Печать
Автор Админ   
22.11.2023 г.



Міжнародна доставка посвідчення водія Укрпоштою стала доступною ще в кількох країнах.

Тепер українські кермувальники мають можливість в електронному кабінеті водія замовити документ в Чехію, Німеччину та Італію. Адже в цих країнах перебуває багато наших співгромадян. Раніше ця послуга була доступна лише на території Польщі.

Як скористатись послугою

Ця опція актуальна для тих осіб, які хочуть обміняти своє посвідчення отримане вперше на 2 роки, загубили чи пошкодили документ, або змінили персональні дані.

Замовлення відбувається у кілька кліків. Для цього необхідно зайти в електронний кабінет водія. Після авторизації, вказати причину обміну посвідчення, обрати міжнародну доставку та сплатити послугу. Після опрацювання заявки готовий документ помандрує на обрану адресу.

Загальна вартість послуги становитиме орієнтовно 1300 грн. 

Нагадаємо, що Польща стала першою країною, в яку почали робити доставку посвідчень водія. З початку запуску, 16 жовтня, цю послугу замовили 1100 осіб.

На цьому перелік країн не завершується, в які українські кермувальники можуть замовляти свої документи. Надалі планується впроваджувати цю послугу до інших країн, які ратифікували Віденську конвенцію. 

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.