Головна
МВС відкриває онлайн-запис на практичні іспити Печать
Автор Админ   
21.11.2023 г.



Відкриваємо онлайн-запис на практичні іспити на 3 тижні вперед

Сервісні центри МВС постійно реагують на запити громадян та покращують якість адміністративних послуг. Відтепер онлайн-запис на практичні іспити став ще доступнішим. У зв’язку з великим попитом на практичні іспити та великою кількістю звернень, для майбутніх кермувальників від сьогодні збільшується термін запису через функціонал е-запис на 3 тижні вперед. Тобто, кандидати у водії мають можливість обрати онлайн талони на практичні іспити на 21 день.

Звертаємо увагу, що це стосується виключно запису на практичний іспит онлайн. А видача талонів на теоретичний іспит через е-запис залишається без змін – на 14 днів вперед. Як і раніше, запис через термінал в сервісному центрі МВС на теоретичні та практичні іспити, реєстраційні дії з транспортними засобами, обмін та відновлення посвідчення водія, здійснюється на поточний та 3 дні вперед.

Нагадуємо, що наразі кандидати у водії по всій Україні мають можливість дистанційно оформити талони на практичні іспити через функціонал е-запис. Завдяки онлайн-запису, кількість візитів до сервісного центру МВС скорочується з двох до одного.

Кандидати у водії, які готуються до складання іспитів у сервісних центрах МВС, мають можливість вибрати зручні для себе сервісні центри МВС. Їх адреси можна переглянути на сайті Головного сервісного центру МВС.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.