Головна
Охтирка: лікарня заборонила відвідування хворих Печать
Автор Админ   
20.11.2023 г.



В Охтирській лікарні запровадили карантинні обмеження

Епідеміологічна ситуація в Охтирці ускладнена у зв’язку з перевищенням епідпорогу захворюваності: станом на 20.11.2023 на території Охтирської громади лабораторно підтверджено 22 випадки коронавірусної хвороби COVID-19 і 122 випадки – грипу/ГРВІ. 

Зважаючи на ситуацію, адміністрацією Охтирської лікарні вживаються профілактичні заходи щодо недопущення розповсюдження захворюваності та попередження зараженості в Охтирській громаді. Зокрема, було прийнято рішення про введення обмежувальних заходів на період підвищення рівня захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції, а саме:

- введення суворого маскового режиму в закладах охорони здоров’я Охтирської громади;

- заборона відвідування хворих у стаціонарних відділеннях Охтирської лікарні. 

Цей тиждень буде критичним, після чого хвиля поступово піде на спад. Очікується, що рівень захворюваності знизиться за 1-2 тижні. Тому звертаємося до кожного з проханням ставитися відповідально до власного здоров’я і здоров’я оточуючих вас людей, усвідомлювати всі ризики, дотримуватися правил профілактики та принагідно щеплюватися проти COVID–19. 

КНП ОМР «Охтирський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» має можливість щепити вас БЕЗОПЛАТНО - вакцини є в наявності. Усіх охочих просимо звернутися до свого сімейного лікаря.

Бажаємо вам здоров’я!