Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці зареєстрована електронна петиція щодо відновлення освітлення
В Охтирці зареєстрована електронна петиція щодо відновлення освітлення Печать
Автор Админ   
17.11.2023 г.



На платформі електронної демократії E-dem розміщена нова петиція “Щодо відновлення вуличного освітлення".

Житель Охтирки Вадим Савков звертається до органу місцевого самоврядування Охтирської територіальної громади з питання відновлення освітлення по провулку Михайла Драгоманова (раніше пров.Чернишевського) в темну пору доби, враховуючи вимоги, щодо економії та безпеки під час воєнного стану.

«Разом з думкою про комфорт людей слід розглядати проблему ширше, а саме пересування людей в темну пору доби. Насамперед це безпека людей у воєнний час, жителів, які також вимушені працювати за межами територіальної громади, у нічні зміни в тому числі», - йдеться в петиції.

Відповідно до Положення про розгляд електронних петицій, адресованих Охтирській міській раді, петиція розглядається за умови збору на її підтримку 100 підписів громадян протягом 90 днів з дня оприлюднення петиції.

Петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів розглядається, як колективне звернення громадян відповідно до Закону України “Про звернення громадян” про, що повідомляється автору (ініціатору) петиції.

Петиція доступна за посиланням:  https://petition.e-dem.ua/okhtyrka/Petition/View/20

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg