Головна
Діти з Охтирщини серед переможців обласного шахового турніру Печать
Автор Админ   
15.11.2023 г.



Команда з 7 вихованців ШК «Стратег» КЗ «Центр культури і дозвілля» Чернеччинської сільської ради взяла участь у обласному шаховому турнірі, який відбувся 11-12 листопада в ТРЦ «Київ» м. Суми.

В організації виїзду спортколективу допомагали виробник Охтирської води та Охтирське відділення Червоного Хреста. 

В найстаршій віковій категорії, де була міцна опозиція (КМС, розрядники) , охтирчани виграли золото (серед дівчат) та срібло (серед хлопців).



Вітаємо з високими спортивними здобутками Алісу Міхєєву та Назара Кутового. 

В середній віковій групі На 4 місці фінішувала Валерія Солод. Їй не вистачило 0,5 бали до призової зони. Також у кроці від п’єдесталу зупинився гравець ШК «Стратег» Анатолій Іншин, який не добрав 1 бал. Діти продемонстрували змістовну гру, але на вирішальній дистанції їм не вистачило турнірного досвіду. Під час урочистої частини заходу були відзначені грамотами кращі тренери та хвилиною мовчання згадали тренера Тростянецької команди - Анатолія Зайця. За словами голови обласної федерації шахів Алли Синіциною - це був рекордний за чисельністю турнір в історії Сумщини.



На цьому фото призер чемпіонату України Андрій Карнаш та тренер шахистів Глухова Олександр Кельбас. У ШК "Стратег" чекають А.Карнаша у гості.

Команда ШК "СТРАТЕГ": Волохатих Софія, Іншин Анатолій, Кутовий Назар, Левченко Артем, Марусич Соломія, Міхєєва Аліса, Солод Валерія