Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Стратегічна співпраця Львівщини та Сумщини
Стратегічна співпраця Львівщини та Сумщини Печать
Автор Админ   
13.11.2023 г.



11 листопада у Роменській громаді відбувся 6-й Міжнародний Форум співдружності та співпраці громад Львівщини та Сумщини з громадами Європейського Союзу «За зміцнення та відновлення громад України».

На Форум були запрошені представники Охтирської міської ради, команда якої у травні цього року організувала 4-й Форум співдружності громад і вже тоді між учасниками налагодилася комунікація з обміну досвідом ведення міського господарства, реалізації та розвитку спільних проектів, залучення до співпраці гуманітарних місій у сфері відбудови міст та допомоги постраждалим від війни категоріям громадян.

Учасниками 6-го Форуму від Охтирської громади стали – керуючий справами Охтирської міської ради Володимир ГУЦЬ, начальник відділу з організації діяльності ради Сергій ЧЕРНОЙВАН та головний спеціаліст відділу культури і туризму Олена БОЙКО. 

Програма форуму складалася з чотирьох пленарних панелей, на яких були розглянуті питання стратегічної співпраці громад Львівщини та Сумщини, проблеми прикордонної Сумщини, особливості залучення міжнародних та європейських партнерів до зміцнення та відновлення громад, залучення інвестицій для розвитку територій.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg