Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Мобільний клас безпеки: в Охтирці дітлахів навчають важливим правилам
Мобільний клас безпеки: в Охтирці дітлахів навчають важливим правилам Печать
Автор Админ   
13.11.2023 г.



Рятувальники разом з працівниками ювенальної поліції та навчально-методичного центру безпеки життєдіяльності провели виїзне тематичне заняття для охтирських школярів. 

В інтерактивній формі діти знайомилися з правилами пожежної, мінної безпеки та дорожнього руху, навчалися правильно надавати домедичну допомогу. Також учасники заняття мали змогу познайомитися зі спеціальним оснащенням рятувальників, та спробувати себе в якості вогнеборця ліквідувавши умовну пожежу.

Інформаційні плакати, макети небезпечних предметів, брошури, зразки форменого одягу, інструментів, що використовується в службовій діяльності, якими укомплектований мобільний клас безпеки дозволили правоохоронцям та рятівникам цікаво та доступно донести інформацію щодо безпеки до дітей.

Також інспектори сектору реагування патрульної поліції та ювенальні поліцейські присутні дітям наклеїли на одяг та рюкзаки наліпки-флікери, щоб останні «стали помітними в темряві».

ДОВІДКОВО: задля підвищення рівня обізнаності населення з питань безпеки життєдіяльності на території області реалізується спільний проєкт МВС, ДСНС, Національної поліції, за підтримки Дитячого фонду ООН «ЮНІСЕФ».


 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg