Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирчанину присудили 5 років позбавлення волі за скоєння смертельної ДТП
Охтирчанину присудили 5 років позбавлення волі за скоєння смертельної ДТП Печать
Автор Админ   
13.11.2023 г.



14 травня 2023 року в Охтирці по вул.Береста сталася ДТП, в результаті якої біля власного будинку загинула літня жінка. 

70-річний водій, керуючи легковим автомобілем, не обравши безпечної швидкості руху та не впоравшись з керуванням, зіткнувся з парканом домоволодіння та наїхав на лавку біля будинку, на якій сиділа жінка. 

Жінка отримала тяжкі тілесні ушкодження, з якими була доставлена в реанімаційне відділення медичного закладу, де від отриманих травм померла.

В судовому засіданні було встановлено, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Намагаючись уникнути покарання , обвинувачений стверджував, що внаслідок наявних захворювань втратив свідомість, внаслідок чого сталася ДТП. 

Обвинувачений повідомив, що страждає на серцево-судинні захворювання, сахарний діабет, у нього тиск та порушений обмін речовин, всі ці захворювання призводять до втрати свідомості та втрати пам`яті

Токсикологічне дослідження в сечі обвинуваченого виявило етиловий спирт 2,98 %, що є тяжким ступенем сп`яніння.

Свідки повідомили, що чоловік одразу після скоєння аварії розмовляв по телефону.  За допомогою лікарів, коли приїхала швидка, не звертався. 

Суд призначив  обвинуваченому покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 5 років.

 

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg