Головна
Чернеччинська громада виділила 10 млн. грн. на допомогу ЗСУ Печать
Автор Админ   
10.11.2023 г.



Кошти з перевиконання дохідної частини бюджету Чернеччинської громади в сумі 10 млн гривень направлять на придбання StarLink, тепловізійних прицілів, квадрокоптерів, антидронових  рушниць, тепловізорів, радіостанцій Motorola, прожекторів та інших комплектуючих для наших захисників.

Про це повідомили на сторінці фейсбук громади. 

- Сьогодні, 10 листопада, на засіданні 25 сесії Чернеччинської сільської ради восьмого скликання,було  розглянуто чи не найважливіше в наш час питання-надання фінансової допомоги ЗСУ. Одноголосно підтримавши це рішення, депутати погодили направити кошти з перевиконання дохідної частини бюджету громади в сумі 10 млн гривень на придбання модемів StarLink, тепловізійних прицілів, квадрокоптерів, антидронових  рушниць, тепловізорів, радіостанцій Motorola, прожекторів та інших комплектуючих для ефективної роботи наших захисників!

Окрім того,  проаналізувавши стан виконання бюджету громади, повідомляємо, що на сьогоднішній день сума, виділена на підтримку обороноздатності, захисні споруди та допомогу військовослужбовцям, складає майже 47 мільйонів гривень, що в свою чергу складає 34% від суми власних надходжень бюджету громади. Для розуміння, виключно на допомогу військовослужбовцям було виділено 31 мільйон 235 тисяч гривень, що становить 23% власних надходжень.

Розуміємо всю важливість та нагальність такої допомоги. Маємо надію і в подальшому мати змогу підтримувати наших захисників. Дякуємо депутатам за одностайність та чітку позицію. Разом до Перемоги!, - йдеться в повідомленні.