Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow Дві неповнолітні охтирчанки постануть перед судом за вчинення крадіжок
Дві неповнолітні охтирчанки постануть перед судом за вчинення крадіжок Печать
Автор Админ   
09.11.2023 г.



Слідчі за процесуального керівництва прокуратури скерували до суду кримінальне провадження відносно двох неповнолітніх дівчат, що вчинили крадіжки з охтирських магазинів.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що на початку вересня 2023 року подруги, попередньо домовившись, взяли з навісної полиці коробку з навушниками та викравши з неї товар, а потім повернули порожню упаковку на місце. Викрадений кейс одна з них сховала до рукава одягу. Потім зловмисниці пройшли повз каси та покинули приміщення магазину.

Через два тижні крадійки прийшовши вже до іншого магазину, по черзі, брали з полиці одяг та йшли до примірочних. Бажаючи приховати свої злочинні дії, одна з дівчат одягла викрадену річ під свій одяг, а інший товар передала подрузі, щоб та сховала. Вийшовши з примірочних дівчата хотіли покинути приміщення, але були викриті працівниками магазину, які і викликали поліцію.

Тепер зловмисницям за свої «розваги» доведеться відповідати перед судом, оскільки слідчі вже завершили досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 (крадіжка вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Джерело: Відділ комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg