Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow Охтирчанин постане перед судом за вчинення низки крадіжок
Охтирчанин постане перед судом за вчинення низки крадіжок Печать
Автор Админ   
02.11.2023 г.



Слідчі Охтирського районного відділі поліції за процесуального керівництва прокуратури скерували до суду обвинувальний акт відносно 41-річного місцевого жителя за вчинення низки крадіжок.

У ході досудового розслідування працівники поліції задокументували три епізоди злочинної діяльності зловмисника. Так, на початку вересня 2023 року зловмисник «озброївшись» металевим прутком прийшов до одного з багатоквартирних будинків Охтирки. У подальшому пошкодивши замок на вхідних дверях та проник до підвального приміщення звідки викрав мотокосу, зварювальний інвертор, матрац та продукти харчування. 

Викрадене майно виніс з приміщення підвалу та сховав неподалік, а наступного дня скориставшись послугами таксі відвіз до місця проживання. Потім частину викраденого майна продав, а виручені грошові кошти та інше майно використовував для власних потреб.

Не зупиняючись на вчиненому, через два дні зловмисник продовжив свою злочинну діяльність та цього разу вирішив викрасти майно з одного з гаражів на околиці міста. Пошкодивши навісний замок на воротах, крадій проник до одного з гаражних приміщень, звідки викрав велосипед та інші господарські речі, які переніс та сховав неподалік у лісовому масиві, а потім розпорядився  на власний розсуд.

Через два дні зловмисник пішов вже до іншого гаражного кооперативу, де шляхом пошкодження даху проник до одного з приміщень та викрав слюсарні лещата та сокиру.

Правоохоронці вилучили частину викраденого майна та вже повернули власникам. 

На даний час слідчі вже завершили досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна, вчинене в умовах воєнного стану). Тепер за скоєне зловмиснику доведеться постати перед судом.

Джерело: Відділ комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg