Головна
На Сумщині поліцейські допомагали ліквідувати наслідки негоди Печать
Автор Админ   
30.10.2023 г.



Конотопські та Охтирські працівники поліції спільно з працівниками Державної служби з надзвичайних ситуацій ліквідовували дерева, що перешкоджали вільному руху пішоходів і транспортних засобів.

Цими вихідними, у результаті погіршення погодних умов по всій території області, деякі ділянки доріг були заблоковані деревами, які впали внаслідок негоди.

Зокрема на автодорозі, що сполучає два села Бочечківської територіальної громади, що на Конотопщині, стовбур впавшого дерева пошкодив високовольтні дроти електромережі та перешкоджав проїзду. Про цю неприємність мешканці громади повідомили свого поліцейського офіцера, який негайно виїхав на допомогу. Поліцейський розпиляв дерево на частини та звільнив її для проїзду. Також працівник поліції повідомив про дану подію у відповідні служби аби вони відновили лінію електромережі і очистили рештки гілля.

Крім того, на Охтирщині інспектори сектору реагування патрульної поліції перебуваючи на службі виявили повалену деревину на в'їзді до селища Великої Писарівки. Правоохоронці не залишились осторонь проблема та швидко допомогли прибрати перешкоду з дороги.