Головна
Громада з Охтирщини стала переможцем екологічної програми «FOREST RECOVERY» Печать
Автор Админ   
28.10.2023 г.



Чернеччинську громаду відзначено почесним дипломом від ДП "Ліси України"

Громада стала переможцем екологічної програми «FOREST RECOVERY»- міжнародного проєкту по збільшенню площі лісового фонду та збереженню самосійних лісів в рамках програми Президента України «Зелена країна», яка реалізовується державним підприємством «Ліси України».

Директор філії «Охтирське лісове господарство» ДП «Ліси України» Юрій Римар особисто вручив почесний диплом голові громади Роману Бублику та подякував за активну участь нашої громади в реалізації програми, адже ми виявилися лідерами за розмірами переданих у користування земель-33, 5 гектари самозаліснених ділянок.

«Отримані землі активно будуть використовуватися для висадки нових лісів та догляду за молодняками. Це дозволить суттєво зміцнити лісовий фонд та посилити стійкість лісів до негативних факторів. Адже ми піклуємось про порядок не тільки в населених пунктах, а і в екосистемі загалом, а кваліфіковані спеціалісти зможуть зберегти ліси та неодмінно примножать їх. Безумовно приємно стати частинкою такого важливого проєкту!»- зазначив Роман Юрійович.

Також Роман Бублик подякував за подаровані на знак вдячності за плідну співпрацю ялинки, які стануть окрасою території.