Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow Чим зацікавити дитину на святі
Печать
27.10.2023 г.

Чим зацікавити дитину на святі



Організація свята – питання, яке постійно постає перед батьками. День народження, Новий рік, перший дзвінок та випускний, досягнення дитини в навчанні та спорті – ці дні потрібно відзначити й зберегти в спогадах, на фото і відео.

Зараз малюків важко здивувати. Індустрія розваг відкриває нові можливості. Щоб свято стало справжнім, варто скористатись послугами професійних акторів та організаторів дитячих шоу. Замовити сервіс можна, відвідавши сайт Еголіст за адресою https://egolist.ua/ платформу, де виконавці дають оголошення про проведення різноманітних заходів та оренду обладнання.

Які бувають дитячі заходи

Дехто вважає: навіщо щось організовувати, коли можна поставити мультфільм чи включити музику – і діти будуть зайняті й задоволені. Проте педагоги рекомендують проводити свято активно, з іграми, конкурсами, спілкуванням.

Пропонують наступні розваги:

  1. Командні змагання: учасники діляться на дві команди – виграють ті, хто швидше чи краще виконає завдання ведучого.
  2. Творчі ігри: розвивають уяву і підіймають настрій. Наприклад, дітям потрібно пофантазувати про небачених звірів або, ставлячи запитання, вгадати, що загадав ведучий.
  3. Інтелектуальні конкурси: залежать від рівня розвитку дітей. Найбільш відомі: «вірю-не вірю», хитрі загадки, вгадай малюнок.
  4. Музично-танцювальні конкурси: наприклад, вгадай мелодію чи танець з віялом, на якому утримується невеликий предмет.
  5. Свято в певному стилі – відповідно до певної теми чи ідеї: за сюжетами казок, мультфільмів, комп’ютерних ігор, в певній кольоровій гамі, з піратською тематикою.
  6. Ігри з дитячими аніматорами: улюблені герої зроблять успішним будь-яке свято. Популярні черепашки-ніндзя, Тачки, Леді Баг, ляльки LOL, Лего, Супер Маріо.

Плануючи забави, потрібно враховувати присутність дітей одного віку. Інакше підліткам може стати занадто нудно, а маленькі діти занадто переповняться емоціями.

Сервірування та декорації

Не завадить подумати про святковий стіл та оформлення залу. Уявіть собі – яскраві промені, кольорові кульки, дощ із конфетті, ляльки у весь зріст. А також паперове шоу зі стрічок паперу, що здіймаються до стелі, чи шоу велетенських мильних фігур та бульбашок. Або ж шоу стрічок, які літають в неоновому світлі. Такі шалені феєричні розваги не залишать байдужими нікого.

Вміла організація сприяє проведенню незабутнього свята. Якщо батьки створюють його самостійно, їм потрібно скласти план, не упустивши жодної деталі, та дістати декорації. Проте передбачити все до найменших дрібниць можуть лише фахівці, що мають досвід та професійні навички роботи з дітьми. Звернення до них – запорука незабутніх вражень та позитивних емоцій.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg