Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow На Тростянеччині чоловіку доведеться постати перед судом за вчинення наркозлочинів
На Тростянеччині чоловіку доведеться постати перед судом за вчинення наркозлочинів Печать
Автор Поліція Сумської області   
26.10.2023 г.



Слідчі за процесуального керівництва прокуратури скерували до суду обвинувальний акт відносно 29-річного мешканця Тростянця за вчинення наркозлочинів.

Про це повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області

У ході досудового розслідування правоохоронці проводили обшук за місцем мешкання зловмисника. У приміщенні та на горищі господарської споруди поліцейські виявили та вилучили марихуану, а також рослини коноплі в сухому стані. Окрім цього працівники поліції вилучили і пристрій для вживання наркотичних речовин шляхом куріння. Загальна маса марихуани, яку зберігав зловмисник для власних потреб становила більше 350 грамів.

Окрім цього, правоохоронці встановили, що зловмисник, окрім незаконного зберігання наркотичних засобів, в кінці липня 2023 року, добровільно надав приміщення господарської будівлі свого домоволодіння для вживання марихуани своєму знайомому. 

За даними фактами слідчі скерували вже до суду обвинувальний акт і зловмиснику доведеться постати перед судом за ч. 1ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»  та за ч. 1 ст. 317  «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщення з цією метою»  Кримінального кодексу України. 

 

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg