Головна
На Охтирщині провели турнір для юних шахістів Печать
Автор Админ   
17.10.2023 г.



15 жовтня відділ культури, туризму, молоді та спорту  Чернеччинської сільської ради провів шаховий турнір Ukraine Chess Harvest для юних спортсменів Сумщини.

Змагання відбулися в Хухрянському сільському будинку культури. 

Це перші змагання між дитячими шаховими колективами населених пунктів Сумської області. В турнірі прийняли участь майже 40 дітей віком від 5 до 16 років з міста Суми, Тростянця, Охтирки та сіл Охтирського району. 

Від обласного центру виступав шаховий клуб «Шахи-club», від Тростянця - збірна команда місцевого Палацу дітей та юнацтва і ГО «Рапід», а честь нашого краю відстоював ШК «Стратег» КЗ «Центр культури і дозвілля» Чернеччинської сільської ради.

В напруженій боротьбі як в старшій віковій категорії, так і в молодшій –  перемогли команди ШК «Стратег». А серед найменших учасників розіграли нагороди персонально. В індивідуальному заліку представники Охтирщини теж не залишилися без медалей.

Юні шахісти, їхні батьки та тренери виказали слова вдячності за високий рівень підготовки змагань. Господарі подбали про сувенірні статуетки на честь проведення змагань, гарячі напої та смаколики для учасників. Виробник «Охтирської води» надав для змагання свою продукцію. Дипломи, рекламну продукцію, медалі та кубки виділила Академія боротьби Юрія Голуба. Організація Червоного Хреста виділила в якості подарунків ковдри та пауербанки.

Ukraine Chess Harvest - це чергова сторінка дружби і співпраці між ентузіастами розвитку інтелектуального спорту Сумщини. 

Бажаємо учасникам вдалих наступних ігор та спільних турнірів!

Джерело: Чернеччинська ТГ