Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Область arrow Найгірша робота з облаштування укриттів на Охтирщині – В.Артюх
Найгірша робота з облаштування укриттів на Охтирщині – В.Артюх Печать
Автор Админ   
16.10.2023 г.



Незадовільна робота з облаштування та утримання укриттів – це злочин, за який прийдеться відповідати.

На цьому акцентував увагу начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх під час щотижневої апаратної наради.

За інформацією директора Департаменту цивільного захисту населення Сумської ОВА Олександра Милаша, за минулий тиждень фонд захисних споруд збільшився на 6 одиниць, проте під час перевірки Охтирського та Сумського районів були виявлені неточності. Як результат – 4 споруди зняті з реєстрації.

Найгірше робота з облаштування укриттів ведеться в Охтирському районі. Виділені на ці роботи кошти не використовуються.

«Той, хто не виконує свою роботу, – буде відповідати перед законом. Я доручаю провести ретельну перевірку та негайно зайнятися юридичним оформленням відповідних документів для передачі справи в прокуратуру через невиконання завдань, визначених Радою національної безпеки і оборони. Винні будуть відповідати перед законом», – наголосив очільник області.

Наразі у прокуратурі області вже знаходиться 31 провадження щодо неналежного облаштування укриттів.

Також начальник Сумської ОВА надав доручення у пріоритетному порядку проаналізувати питання з облаштування захисних споруд у навчальних закладах.

 

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg