Головна
Куземинці зібрали 17 тисяч на допомогу ЗСУ Печать
Автор Админ   
16.10.2023 г.



14 жовтня в Куземині пройшов благодійний ярмарок. Зібрані кошти передадуть землякам, які боронять Україну.

Ось що повідомили на сторінці Культура Грунщини у фейсбук. 

- Сьогоднішній жовтневий день подарував куземинцям та гостям села не тільки багато сонця і тепла, а й незабутні враження і хороший настрій.

14 жовтня в Куземині відбувся благодійний осінній ярмарок, кошти від якого будуть перераховані на допомогу ЗСУ, а точніше - землякам, що захищають  нашу країну на передовій.



Словами не передати всю красу, створену руками місцевих умільців, представлену на ярмарковій площі! Гобелени і картини, сувеніри і вишиванки, куземинська світлиця і славнозвісні тутешні "панянки", вироби з природних матеріалів викликали захоплення всіх присутніх.

Посмакувати також було чим: домашні пироги, цукерки на паличках, багато інших смачних страв, а на завершення - польова каша і плов, приготовлені справжнім майстром. Працівники культури та аматори сцени підготували змістовну програму, яку розпочали піснею про Куземин. Звичайно, такий захід потребував великих зусиль і старань, але вони увінчались успіхом. Про це говорили у своїх виступах сільський голова В. П. Зосимов і начальник відділу культури і туризму Ж. О. Дяченко, дякуючи організаторам та всім, хто допомагав створити це чудове дійство.

Зібрані на ярмарку кошти     - 17530 грн. - це вагомий внесок у підтримку наших воїнів та наближення Перемоги України. Молодці куземинці! Разом переможемо і все буде Україна!