Головна arrow Розділи arrow Відпочинок та побут arrow Омнітроп: основні характеристики та вплив на організм
Печать
09.10.2023 г.

Омнітроп: основні характеристики та вплив на організм



Бодибілдери, паверліфтери та інші спортсмени хочуть отримувати високі результати, й для цього вони не тільки використовують спортивне харчування, а й приймають тестостерон, його похідні та інші гормони. Вони намагаються отримати максимально виразну фігуру, збільшити приріст м’язів і спалити жир. Одним з таких гормонів є соматропін – гормон росту, який є основним компонентом препарату Omnitrope. Онлайн купити Омнітроп в Україні можна в інтернет-магазині ShopSteroid24 й отримати необхідну консультацію від спортивного лікаря найвищої категорії.

Основні характеристики препарату Omnitrope

Омнітроп не належить до гормонів репродуктивної системи, як, наприклад тестостерон. Його утворює передня доля гіпофіза, й він відповідає за зростання, але з часом його стає все менше й менше в організмі. Ось тому спортсмени його й використовують, щоб тіло і м’язи швидше зростали під час тренувань. Він використовується в ін’єкціях за годину до сну, оскільки цей гормон починає вироблятися природним шляхом як раз у цей час. Саме в цей період організм максимально ефективно засвоює цей гормон. 

Дозування підбирається індивідуально під кожен організм, його стан, цілі використання. 5 мг буде достатньо, щоб створити привабливий рельєф тіла. Використовувати 3-4 рази на 7 днів протягом декількох тижнів.

Перед вживанням необхідно отримати консультацію в лікаря. У спортсмена можуть бути непереносності, хронічні захворювання. Тому важливо зробити обстеження організму, визначити його стан. Після цього лікар повинен підібрати дозування, й вже тільки після цього можна починати приймання препарату. Не треба в жодному разі займатися самолікуванням і збільшувати дозу.

Як Омнітроп впливає на організм

Цей препарат має анаболічну дію, прискорює зростання й розвиток м’язів внаслідок побудови білків і затримання рідини у тканинах. При цьому відбувається сповільнення розпаду м’язових тканин. Завдяки цьому й відбувається активний приріст якісної маси. 

Гормон гарно спалює жир, особливо він знищує жир у районі живота. Препарат правильно розподіляє виділену енергію й утворює рельєф. Також він допомагає зміцнити травмовані місця: кістки, суглоби, сухожилля. Пошкоджені тканини відновлюються, й ризик отримати нові травми мінімізується. 

Соматропін використовують і жінки. Він має мінімальний андрогенний ефект, здатний омолоджувати, зміцнювати, покращувати стан шкіри й організму, зміцнювати імунітет. Але використовувати можна тільки після 21 року. 

Можливі негативні наслідки

Від прийняття цього гормону рідко з’являються побічні ефекти. Цей препарат вважається безпечним.

Не можна вживати при:

  • вагітності й годуванні дитини груддю;
  • наявності новоутворень;
  • збільшених органах;
  • до 21 р.

При збільшенні дози або непереносності компонентів можливий тунельний синдром, підвищення глюкози у крові, набряки, гіперглікемія, високий тиск та інші. При відчутті схожих симптомів і погіршенні самопочуття необхідно звернутися до лікаря. 

Отже, Омнітроп не має андрогенного впливу, оскільки не належить до гормонів репродуктивної системи, а є гормоном росту. Має відмінну анаболічну дію і впливає на зростання м’язів і спалення жиру, зміцнює кістки, суглоби, сухожилля та імунітет. Належить до безпечних препаратів і рідко має побічні ефекти. Можна приймати жінкам-спортсменкам і молодим особам від 21 року.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg