Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирщина прощалася з солдатом Михайлом Гладких
Охтирщина прощалася з солдатом Михайлом Гладких Печать
Автор Админ   
06.10.2023 г.



У селі Чернеччина Охтирського району провели в останню путь солдата Михайла Гладких.

Він був оператором 2-го взводу протитанкових керованих ракет. Загинув оборонець поблизу населеного пункту Вишневе Борівської громади Ізюмського району Харківської області, як розповів представник Охтирського центру комплектування.

“Чернеччинська громада сьогодні прощається з Гладких Михайлом, який служив в 44 окремій механізованій бригаді, воював на сході України, загинув 28 вересня під час ракетно-бомбового удару. Він був призваний по мобілізації 11 грудня 2022 року”, - зазначає начальник групи МПЗ Охтирського РТЦК та СП Сергій Грицай. 



Відспівали захисника на подвір’ї будинку, де він жив в Чернеччині зі своєю родиною. 

“Це людина, яка пішла захищати території нашої України, життя і здоров'я наших дітей. Ця людина приїхала до нас у 2014 році як внутрішньопереміщена особа з Донецька, де почалися бойові дії. Приїхала сюди – і знову таке, став тут на захист держави у зв'язку з цими важкими подіями”, - говорить секретар Чернеччинської сільради Тетяна Скубач. 

“Я побратим його, з перших днів його служби його знаю. Побратимів поганих не буває, добра, чуйна людина, завжди веселий був. Разом на навчання їздили, разом на позиції їздили”, - згадує бойовий товариш Роман Панченко. 

Поховали Михайла Гладких на місцевому кладовищі Чернеччини. Захиснику України назавжди залишилося 46 років.

Джерело: Суспільне 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg