Головна
Працівниці Охтирського терцентру отримали електровелосипеди Печать
Автор Админ   
03.10.2023 г.



Днями друзі нашої громади з благодійної організації «Арченова» (arche noVa e.V.) передали 14 електровелосипедів Охтирському терцентру.

Комунальна установа «Охтирський міський територіальний центр соціального обслуговування населення» надає соціальну допомогу людям похилого віку, особам з інвалідністю, які опинились в складних життєвих обставинах. 

Працівники отримали сучасні жіночі електровелосипеди з низькою рамою розміром 17" і розміром коліс 26", з металевим кошиком спереду і заднім багажником. Ємність акумулятора 12-13Ah.  Електродвигун потужністю 600Вт. Оснащений підніжкою, велокомп’ютером, зарядним пристроєм, фарами, насосом, крилами для коліс і захистом ланцюга. 

Двоколісний транспорт з електродвигуном додасть мобільності, адже крім доставки, працівницям терцентру ще необхідно зробити чимало хатніх справ вдома у підопічних: прибрати, попрасувати, допомогти у приготуванні їжі тощо.

Працівниці терцентру вже опановують їзду на електровелосипеді, та всі ми щиро дякуємо команді «Арченова» за постійну, оперативну та важливу підтримку Охтирської громади по різним гуманітарним напрямкам.

ДОВІДКОВО: допомога з боку arche noVa e.V. надається за фінансової підтримки Уряду Німеччини Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ).