Головна
На Охтирщині відкрили поліцейську станцію Печать
Автор Админ   
29.09.2023 г.



28 вересня на території Комишанської територіальної громади запрацювала нова поліцейська станція, яка стане ще одним центром безпеки та порядку для мешканців Охтирського району.

З нагоди події до привітального слова долучився начальник Головного управління Національної поліції в Сумській області Петро Токар: «Відкриття поліцейської станції – це надзвичайно важливий крок для покращення безпекової ситуації на території Комишанської територіальної громади. Створення такої станції полегшить людям доступ до поліцейських послуг. Кожний місцевий мешканець, завдяки професійним діям та рішенням поліцейського офіцера громади, матиме змогу отримати компетентну допомогу у вирішенні особистих питань. Тож, хочу висловити вдячність місцевому самоврядуванню за підтримку проєкту та привітати всіх жителів громади з цією подією».

Поліцейський офіцер громади сектору превенції Охтирського районного відділу поліції Владислав Кісіленко візьме на себе обслуговування п’ятнадцяти населених пунктів, це понад три тисячі населення. Він забезпечуватиме безпеку місцевих жителів, які, в свою чергу, можуть звернутися за допомогою в будь-який момент. Під час проведення заходу правоохоронцю вручили ключі від службового автотранспорту.

Окрім того, на урочистостях були присутні й поліцейські офіцери Грунської і Чернеччинської громад Охтирського району, батьки яких отримали подяки від керівництва Національної поліції України за зразкове виховання синів.

Голова Комишанської територіальної громади Сергій Павленко отримав сертифікат учасника всеукраїнського проєкту та подякував правоохоронцям за самовіддану працю і відмінне виконання службових обов’язків, адже саме вони  завжди стоять на варті правопорядку.