Головна
У Тростянці починають ремонт багатоповерхівки, що постраждала від обстрілів Печать
Автор Админ   
26.09.2023 г.



П'ятиповерхівку по вулиці Нескучанська у Тростянці буде відновлено державним коштом.

Згідно з урядовою постановою № 382 «Про реалізацію експериментального проєкту щодо відновлення населених пунктів, які постраждали внаслідок збройної агресії Російської Федерації», будинок по вулиці Нескучанська, 9 у Тростянці, було включено до об’єктів, які буде відновлено державним коштом. 

Станом на сьогодні кошти на відновлення уже на рахунках Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Сумській області, проведено тендерні процедури та визначено підрядника, який буде ремонтувати будинок.

Вже була проведена зустріч мешканців будинку з представниками Служби відновлення, а також підрядної організації, яка здобула перемогу в тендері на виконання робіт з капітального ремонту даного будинку.

При зустрічі були обговорені питання термінів, умов виконання ремонтних робіт.

Представники підрядної організації запевнили, що ремонтні роботи почнуться вже цими днями, після отримання необхідного дозволу.

Тростянецька міська рада прийняла детальний план  стратегічної відбудови об`єктів, що найбільше постраждали. Серед тих, які будуть відновлені за кошти державного бюджету, є і найбільш постраждала п`ятиповерхівка по вулиці Благовіщенській 53. Кошторисна вартість відновлення будинку складає понад 35,2 млн. грн. Вже розроблений візуальний проєкт новобудови - це буде сучасна і комфортна для проживання багатоповерхівка.