Головна arrow Розділи arrow Бізнес та технології arrow Які новорічні подарунки від bodo точно здивують вашого коханого?
Печать
23.09.2023 г.

Які новорічні подарунки від bodo точно здивують вашого коханого?



Вже дуже скоро наші міста поринуть в казкову зимову атмосферу і всі навколо будуть готуватися до святкування Нового року. Саме тому радимо вам завчасно подумати не тільки про меню святкового столу, а ще й про те, що саме ви будете дарувати близьким. Радимо вам обрати новорічні подарунки bodo, адже саме серед них ви точно знайдете дійсно незабутні та оригінальні знаки уваги. Ну а про те, що ж саме це можуть бути за презенти і що точно сподобається вашому коханому, ми і поговоримо з вами далі.

Spa день у Shambala Club

Взимку зазвичай хочеться тепла та релаксу, а такий сертифікат точно подарує вам можливість гарно та якісно відпочити. В цьому заміському комплексі на вас чекає багато різних спа процедур, в тому числі відпочинок в аквазоні та у соляній кімнаті. Повірте, ваш коханий точно буде задоволений і буде ще довго згадувати цей ваш новорічний подарунок! 

Вікенд у купольному готелі

Ще один чудовий варіант для тих, хто хоче цікаво відпочити зі своєю коханою людиною. Цей готель складається з невеликих купольних будинків, які розташовані на березі Київського моря. Разом з хлопцем ви заселитесь в один з цих будинків і проведете вікенд серед гарних краєвидів та в дійсно якісному закладі з великою кількістю зон для відпочинку. 

Пивний вечір у пабі

Якщо ваш хлопець любить пиво та давно мріяв піти з друзями посидіти у паб, то вам точно варто подарувати йому саме цей сертифікат. В цьому закладі представлено багато сортів крафтового пива як українських, так і зарубіжних броварень, так що вашому коханому та його друзям точно буде з чого обирати. Навіть не сумнівайтеся, такий вечір йому точно сподобається.

Майстер-клас стейків

Якщо ваш хлопець обожнює смачно поїсти і давно мріяв сам навчитись готувати м'ясні страви, то вам точно варто придивитись до цього сертифікату. На цьому уроці він дізнається про основні етапи підготовки інгредієнтів та про види обсмажування. Під керівництвом шеф-кухаря він самостійно приготує стейки потрібного прожарювання і потім спробує те, що в нього вийде. 

Авіасимулятор Boeing-737

Доволі цікавий подарунок, який точно подарує вашому чоловікові нові емоції. На нього чекає віртуальний політ, під час якого він відчує себе справжнім пілотом літака. Окрім того, що модель літака відтворена дійсно дуже реалістично, доповнювати усе будуть звукові та візуальні ефекти. Повірте, подібне проведення часу точно стане для вашого коханого незабутнім! 

Крім цих ідей на сайті bodo ви знайдете ще багато крутих подарунків, так що ви точно зможете приємно здивувати свого коханого на цей Новий рік!

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg