Головна
У Чернеччинській громаді розвивають інтерес школярів до застосування математики Печать
Автор Админ   
23.09.2023 г.



Профільний підхід до організації навчання в старшій школі значно розширює можливості учня у виборі власної освітньої траєкторії і профорієнтації.

Для підсилення рівня математичної підготовки учнів закладів освіти Чернеччинської громади, за ініціативи відділу освіти та сприяння Чернеччинської сільської ради вже вкотре здійснено виїзд школярів до одного із вишів м.Суми.

Учні відвідали унікальну, єдину в Україні лабораторію віртуальної реальності, де розроблено симуляції для конкретних задач: будова людини, екскурсії по віртуальних музеях тощо. Тут можна уявити себе в будь-якому місці, записати прогноз погоди.

Викладачі показали аудиторії, де проводяться вебінари та виходять в ефір, продемонстрували використання робототехніки у житті, як вдало комбінувати отримані знання для вирішення реальних життєвих ситуацій, практично було доведено, що робототехніка – альтернатива смартфону чи планшету, час, який дитина проводить з користю.

Завдяки співпраці із закладами вищої освіти, організації цікавих практичних майстер-класів учні нашої громади мають можливість поглибити власні математичні знання, розвинути математичну компетенцію та вміння застосовувати набуті знання у повсякденному житті.