Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Район arrow Мешканець Великописарівщини загинув під обстрілом під час копання картоплі
Мешканець Великописарівщини загинув під обстрілом під час копання картоплі Печать
Автор Админ   
18.09.2023 г.



Трагедія сталася в неділю, 17 вересня.

Як розповіла голова Великописарівської селищної ради Людмила Бірюкова, 47-річний чоловік мешкав у с. Олександрівка, що на самісінькому " нулі", тобто в безпосередній близькості до ворожого кордону. У неділю він вирішив допомогти своєму куму копати картоплю та вирушив у Лукашівку, яка теж розташована на "нулі". Але попрацювати вдалося недовго: близько 10 години ранку почалися обстріли.

Зі слів місцевих мешканців, спочатку один за одним два снаряди розірвалися десь далеченько від городу, на якому були чоловіки. Вони нікуди не сховалися, а продовжили копати картоплю. Аж раптом - " приліт" прямо на них!

47-річний гість одразу загинув на місці, а господар домоволодіння отримав важкі поранення. Військові вивезли пораненого за 5 км зону. А у Великописарівській лікарні пацієнта вже чекав лікар-хірург Володимир Прокопенко, який разом зі своєю бригадою врятували людині життя, екстрено прооперувавши мешканця Лукашівки. Його подальшу долю вирішують медики: якщо того вимагатиме ситуація, пораненого транспортують до медзакладу Охтирки або Сум.

Джерело: Ваш шанс

Фото ілюстративне


 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg