Головна
Мешканець Великописарівщини загинув під обстрілом під час копання картоплі Печать
Автор Админ   
18.09.2023 г.



Трагедія сталася в неділю, 17 вересня.

Як розповіла голова Великописарівської селищної ради Людмила Бірюкова, 47-річний чоловік мешкав у с. Олександрівка, що на самісінькому " нулі", тобто в безпосередній близькості до ворожого кордону. У неділю він вирішив допомогти своєму куму копати картоплю та вирушив у Лукашівку, яка теж розташована на "нулі". Але попрацювати вдалося недовго: близько 10 години ранку почалися обстріли.

Зі слів місцевих мешканців, спочатку один за одним два снаряди розірвалися десь далеченько від городу, на якому були чоловіки. Вони нікуди не сховалися, а продовжили копати картоплю. Аж раптом - " приліт" прямо на них!

47-річний гість одразу загинув на місці, а господар домоволодіння отримав важкі поранення. Військові вивезли пораненого за 5 км зону. А у Великописарівській лікарні пацієнта вже чекав лікар-хірург Володимир Прокопенко, який разом зі своєю бригадою врятували людині життя, екстрено прооперувавши мешканця Лукашівки. Його подальшу долю вирішують медики: якщо того вимагатиме ситуація, пораненого транспортують до медзакладу Охтирки або Сум.

Джерело: Ваш шанс

Фото ілюстративне