Головна
ФК “Нафтовик” з Охтирки виборов Суперкубок Сумщини Печать
Автор Админ   
17.09.2023 г.



 Відбувся розіграш Суперкубку Сумської області з футболу.

«Нафтовик Охтирка» переміг ФК «Віталія» з Чернечої Слободи та здобув черговий трофей!

У першому таймі матчу за суперкубок Сумської області футболісти “Нафтовика” забили двічі. На початку тайму відзначився Сергій Кісіль, під кінець Артем Шаповаленко.

Другий тайм розпочався з двох голів “Нафтовика” – їх на свій рахунок записав Роман Якименко. Після цього “Нафтовик” забив тричі – голи на свій рахунок записали Роман Гончар, Валерій Грабець та Максим Мигаль. “Віталія” намагалась атакувати до останньої хвилини матчу, але забити так і не змогла – 7:0 на користь охтирчан.

- Тиждень тому стали чемпіонами області – вже один кубок є. І тут була нагода другий отримати. І ще шанс є на третій кубок (кубок області). Дуже приємно коли все виграєш. Ми минулого року виграли три кубки й зараз складніше відстояти їх, - пояснює тренер ФК “Нафтовик” Віталій Бала.

- Я хлопцям сказав: “Ви не забувайте, що ви зробили в минулому сезоні”. В минулому сезоні у нас краща гра, ми, в принципі, заслужено тут граємо. А в цьому сезоні – я вітаю Охтирку з цією грою, з цією перемогою, цим кубком. Вони показали нам клас, показали до чого нам потрібно прагнути, - говорить тренер ФК “Віталія” Михайло Риженко.

Після завершення матчу відзнаки “Кращий гравець матчу за Суперкубок області сезону 2023 року” отримали Павло Зимовець з “Віталії” та Олексій Покосенко з “Нафтовика”.